Musikhjälpen är en årligen återkommande insamling som arrangeras av Sveriges Radio, Sveriges Television och Radiohjälpen. Årets tema är "Alla har rätt att funka olika", och målet är att samla in så mycket pengar som möjligt till hjälp för personer med funktionsnedsättningar i fattiga länder (läs gärna mer om årets tema på Sveriges Radios webbplats). 

Vi auktionerar i år ut två signerade Star Wars-objekt till förmån för Musikhjälpen. 

 

Det första är seriealbumet Star Wars: Poe Dameron Vol 1 – Black Squadron signerat av serietecknaren Phil Noto. Det här omtyckta seriealbumet följer piloten Poe Dameron i hans äventyr innan The Force Awakens när han av general Leia Organa fått i uppdrag att spåra Lor San Tekka som kan besitta information om var Luke Skywalker gömmer sig. Phil Noto har en unik och cool stil. Han har förutom att tecknat både serien och omslaget till albumet även gjort flera andra Star Wars-, Marvel-, och superhjälterelaterade arbeten för flera av världens största serieförlag. 

Star Wars: Poe Dameron seriealbum signerat av Phil Noto (Tradera)

 

Det andra objektet är steelbook-utgåvan av Rogue One: A Star Wars Story på Blu-ray, signerad av självaste Mads Mikkelsen. Den danske Hollywood-skådespelaren spelade som bekant rollen som Galen Erso, ingenjören bakom Imperiets fruktade vapen Dödsstjärnan. Mikkelsen är utöver sin roll i Rogue One även välkänd och hyllad för sina roller som bl.a. Le Chiffre i Casino Royale och Hannibal Lectre i Hannibal

Rogue One: A Star Wars Story Blu-ray steelbook signerad av Mads Mikkelsen (Tradera)

 

Både seriealbumet och filmen är personliga favoriter bland oss på StarWars.se och Rebellradion, och vi är väldigt tacksamma för både Phil Notos och Mads Mikkelsens medverkan till detta. 

Så om du vill ha några riktigt coola Star Wars-prylar, eller bara vill hjälpa till att göra världen lite bättre, klicka in på auktionerna och lägg bud. 

Vi står för fraktkostnaden och ditt bud går oavkortat till Musikhjälpens insamling som pågår den 10-16 december. Men du kan börja buda redan nu, så vänta inte. 


Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com