Många kanske förväntade sig att detta skulle hända, men idag har iallafall Lucasfilm och Marvel (båda ägda av Disney) offentliggjort att Marvel återigen kommer börja publicera grafiska noveller och serietidningar med temat Star Wars. På Star Wars officiella hemsida ger man beskedet att serierna kommer börja publiceras med start år 2015. Man konstaterar också att överenskommelsen markerar en milstolpe i samarbetet mellan Lucasfilm och Marvel genom åren - Marvel publicerade nämligen den första Star Wars-serietidningen i mars 1977.

Den första serietidningen var dock en visualisering av George Lucas originalmanus. Frågan lyder då: kommer även den första Star Wars-serien år 2015 vara baserad på originalmanus från Episod VII? Om så är fallet, kanske Lucasfilm råkade avslöja litet för mycket på deras hemsida:

"År 2015 kommer de kosmiska äventyren med Luke, Han, Leia och Chewbacca färdas med ljusets hastighet tillbaka till Marvel, för att påbörja en ny epok med äventyr inom Star Wars-universumet", sade chefen för Lucasfilm Publishing, och om den första serien kommer baseras på originalmanus är det med stor sannolikhet vi kan bekräfta att dessa omnämnda roller återvänder till Episod VII.