Huvudnumret vid Star Wars Celebration Anaheim hålls på torsdag. J.J. Abrams och Kathleen Kennedy kommer då att inta scenen för en paneldiskussion om Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Det har redan ryktats om att både en ny trailer och en affisch för den nya filmen kommer visas upp. Dessutom har man utlovat att flera än så länge hemliga gäster kommer att dyka upp på scen.

Tiotusentals fans vallfärdar just nu till södra Kalifornien för att delta i eventet som man helt enkelt inte får missa.

Men det är även möjligt att se den här hett efterlängtade om omryktade paneldiskussionen från Sverige. SF Bio har meddelat att de tänker visa en livestream från Star Wars Celebration Anaheim på biografen Rigoletto i Stockholm. Allt man behöver är ett Bioklubbskort som är gratis att skaffa.

Så här skriver SF på sin hemsida.

På torsdag, den 16 april, kl. 18.00 bjuder vi in dig till Biograf Rigoletto i Stockholm för en exklusiv livestream från årets Star Wars Celebration i Anaheim, Kalifornien.

Regissören J.J. Abrams och producenten Kathleen Kennedy deltar i en paneldiskussion om Star Wars: The Force Awakens och svarar på frågor från Star Wars fans från hela världen.

Biljetterna är gratis och släpps på tisdag, den 14 april, kl. 17.00. Du hämtar ut dem på valfri SF Bio-biograf i landet mot uppvisande av ditt Bioklubbskort*. Max 4 biljetter per medlem och max ett medlemskort per person. Först till kvarn gäller.

När? Torsdagen den 16 april. Insläpp från kl. 18.00, sändningen startar kl. 19.00.
Var? Biograf Rigoletto i Stockholm.
Hur? Biljetterna släpps tisdag den 14 april kl. 17.00 och du kan hämta dina biljetter på valfri SF Bio-biograf i landet

May The Force Be With You

*Det går ej att reservera biljetter via sf.se. 

Förutom biovisningen i Stockholm så kommer panelen även att visas i ytterligare 34 biografer i 23 olika länder runt om i världen.

StarWars.se kommer naturligtvis att vara på plats i arenan i Anaheim och rapportera tillbaka om vad som händer under världens största Star Wars-mässa.