Cards Inc., företaget som står bakom Celebration Europe-konventet, har skickat ut sitt första nyhetsbrev om konventet. Även fast igen specifikt avslöjas nämns ändå en del detaljer som kan få det att vattnas i munnen på vilket Star Wars-fan som helst.

Stjärnorna glänser vid Celebration Europe
En spännande del av Star Wars Celebration Europe kommer vara autografhallen som kommer vara rikligt fylld av stjärnor från alla sex Star Wars-filmer, där besöker kommer få chansen att möta stjärnorna och införskaffa autografer. Vi har säkrat tjänster från Storbrittaniens största autografkontraktör, Showmasters Ltd för att tillhandahålla autografsignierande gäster till autografhallen.

“Vi har alltid varit imponerade över kvaliteten och variationen av gäster som Showmasters tillhandahåller. Som oss så består deras team av många Star Wars-fans och glädjen dem har för sagan skiner igenom i kvaliteten på deras arbete," sa Darren Epstein, verkställande diriktör på The Cards Inc. Group. "Tillsammans siktar vi på att göra Star Wars Celebration Europe till den största samlingen av Star Wars-autografsignieringar som Europa någonsin har skådat, inklusiva några fantastiska nya gäster som inte varit med tidigare.

 För mer information om Celebration Europe, besök www.celebrationeurope.com.