Vi är glada att kunna välkomna dig till en exklusiv screening av de första två avsnitten i den kommande orginalserien Obi-Wan Kenobi på Biograf Skandia i Stockholm den 27 maj kl. 18:00. Där får du den bästa upplevelsen med stor skärm och med bästa tänkbara ljudet.

Ewan McGregor är tillbaka i den legendariska rollen som jedimästaren Obi-Wan Kenobi i den nya serien på Disney+. Obi-Wan Kenobi börjar tio år efter de dramatiska händelserna i Star Wars Episode III: Revenge of the Sith där Obi-Wan Kenobi upplever sitt första nederlag – när hans bästa vän och jedilärling Anakin Skywalker korrumperas och lockas till den mörka sidan av den onda sithlorden Darth Sidious.

Serien är regisserad av Deborah Chow som låg bakom minnesvärda avsnitt i The Mandalorian säsong 1, och har Hayden Christensen tillbaka i rollen som Darth Vader.

Obi-Wan Kenobi har exklusiv premiär på Disney+ den 27 maj.

OSA: Senast 12:00 den 20 maj till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv gärna om du kommer själv eller i sällskap med någon.

Det är först till kvarn som gäller, så tveka inte att registrera dig genom att skriva till mejladressen ovan.