I dagarna hålls världens största spelmässa, E3 (Electronic Entertainment Expo) i Los Angeles, och det är då de flesta stora spelutvecklarna brukar passa på att vissa upp sina nya spel.

LucasArts är självklart på plats. För en tid sedan gjorde dem ett uttalande om att de ska börja skära ner på Star Wars-spelsproduktionen och vidga sina vyer. Därför presenterades idag spelen Thrillville och Traxion

För oss Star Wars-fans så ser det lite glesare ut, men mässan håller ju på i flera dagar. Det finns tid för överraskningar.

Klart är i alla fall att det kommer en expansion till det populära stratigispelet Star Wars: Empire At War som kommer att få undertiteln Force of Corruption

Rebellerna har just förintat Dödsstjärnan och kaos råder i galaxen. Som Tyber Zann, en figur från undre världen, kommer du att sprida korruption över galaxen genom att annvända nya strategiska spelelement för att påverka andra fraktioner, stjäla deras tillgångar, sinka deras produktion, spionera på dem m.m. Allt detta medan du siktar på att bli den mest omtalade gansterbossen sedan Jabba the Hutt. Spännande nya taktiska val så som uppgraderbara baser och gerillametoder ger möjligheter till innovativa taktiker. Ta befälet och konfrontera nya stridande enheter för alla fraktioner (B-wing, TIE Interceptor, Darth Vaders stjärnkryssare Executor m.m.), och slå ut alla som står i din väg för att härska över den undre världen, oavsett om de är nya stridshjältar som Luke Skywalker och Yoda eller soldater från din största rival - Jabba. Förstör stora skepp med den otroliga stridsstyrkan från den andra Dödsstjärnan, och tillfredställ Tybers begär genom att kontrollera det mest fruktade och dödligaste skeppet i galaxen, en förödande kraftfull stjärnkryssare känd under namnet Eclipse. 

Bilder kommer troligtvis att dyka upp senare under mässan. Det finns ännu inget datum för när spelet släpps.

 

Källa: Gameguru Mania