Spelsajten IGN.com har lagt upp en intervju med Star Wars: Galaxies producenten Haden Blackman, där dem pratar om LucasArts nya rymdexpansion till spelet, som nu går under namnet Jump to Lightspeed.

Den nya expansionen går helt enkelt ut på att du nu inte bara ska vara fast på marken utan även kunna köpa ett rymdskepp och ge dig ut bland stjärnor och planeter.

IGNPC: Att ta sig från planet till planet är ett ganska uppenbart inslag. Finns det något speciellt innehåll i rymden? Vilka typer av uppdrag och NPCs kan en spelare komma i kontakt med?

Haden Blackman: Fokuset i Jump to Lightspeed ligger faktiskt i att tillgå med uppdrag till spelarna. När du flyger mellan planeten kommer du att möta alla möjliga fiender, allt mellan Hutt-pirater och TIE fighter-piloter (om du är rebell). Vi har skapat ett antal nya uppdrag speciellt för dessa rymdäventyr.

IGNPC: Vilka typer av skepp kommer att finnas med?

Haden Blackman: Vi kommer att starta med över femton spelbara rymdskepp. Spelare kommer att kunna styra kända skepp som X-vingar och TIE fighters, såväl som nyskapade skepp. Vi satsar också på att få in större välkända skepp från Star Wars världen som NPC-kontrollerade motståndare som kommer vara centrala i episka strider.

För att läsa hela intervjun kan ni gå in på IGNs hemsida här. Dessutom finns det nio nya bilder att titta på.

 

Källa: IGN.com