Som utlovat så har LucasArts spottat ur sig bilder och filmklipp från sina kommande spel.

Till spelet Battlefront så har spelsidan IGN lyckats skrapa ihop några utmärkta nya skärmdumpar. På LucasArts hemsida har man även lagt upp den nya trailer som premiärvisades på E3-mässan.

Star Wars: Galaxies - Jump to Lightspeed har också fått en ny trailer och nya bilder som alla går att hitta här, på LucasArts hemsida. Tyvärr så är trailern inte helt tillägnad Jump to Lightspeed utan första halvan verkar vara gjord för att göra reklam för själva huvudspelet, Star Wars: Galaxies - An Empire Divided.

Det som har imponerat mest på folket i LucasArts monter på E3 är en spelbar version av Republic Commando där du spelar en av republikens elitklonsoldater. IGN uttrycker sig så här:

"En av de mest intressanta episoderna var när vi fick se hur fysiksystemet fungerade när vi gick in i en korridor och överraskade några geonosiska elitsoldater med ett perfekt kast av en granat precis mellan dem. När granaten exploderade, flög deras kroppar, slogs in i väggen, studsade tillbaka och landade på marken med en tillfredsställande duns."

Bilder och trailer finns som vanligt att hämta ner från LucasArts. Tydligen har även release-datumet flyttats en bit i framtiden. Tidigare var det tal om sommaren 2004, men nu tycks vi få vänta tills hösten.