Enligt en anonym användare på Reddit kommer Lucasfilm att släppa nya avsnitt av den numera nedlagda tv-serien Star Wars: The Clone Wars.

Under 2016 kommer vi att få åtminstone två nya The Clone Wars-berättelser i form av en story reel (avsnitt där animationerna inte är färdiga) och som en serietidning som släpps i samband med att Ahsoka dyker upp i Rebels igen och går i strid med Vader.

Den ena av dessa skulle kretsa kring Ahsoka i den undre världen. Tipsaren kallar berättelsen för Ahsoka Underworld men påpekar även att det inte är något officiellt namn. Berättelsen har produktionsnumren 605-608 vilket betyder att den består av fyra avsnitt. Dessa avsnitt kommer att släppas som story reels på starwars.com.

Den andra berättelsen kommer att göras om till en femdelad serietidning av Marvel Comics. Den kallas för The Invasion of Mandalore och bygger på fyra oproducerade avsnitt. Det fjärde avsnittet är dock uppdelat i två då det sägs vara väldigt action- och händelserikt.

Varken Lucasfilm eller Disney har kommenterat ryktet. Om det visar sig vara sant skulle det dock inte vara första gången man släpper avsnitt som var i produktion när serien lades när. Tidigare har totalt 20 avsnitt getts ut i olika former. Åtta avsnitt har släppts som story reels, fyra avsnitt gjorts om till serietidningen Darth Maul: Son of Dathomir, och åtta avsnitt gjorts om till romanen Dark Disciple.

Vad tycker ni om att man ger ut nya The Clone Wars-berättelser?