Oktober är snart slut och inte en dag för tidigt kommer månadens rykande färska avsnitt av Rebellradion. Denna månad tar vi oss ännu en gång an Prequel-trilogin med hjälp av dokumentärfilmen The Prequels Strike Back. Vi har också en bokrecension av bästsäljaren Star Wars: Ahsoka - var den verkligen så bra som vi hade hoppats? Och som om inte det vore nog så pratar vi om den nya Rogue One-trailern, det blir casting-nyheter för Han Solo-filmen och så djupdyker vi i Rebels säsong 3 så här långt! Välkomna till ännu ett avsnitt av Rebellradion!

Referenslänkar:

Star Wars Ringteori - starwarsringtheory.com

Donald Glover castad som en ung Lando Calrissian - starwars.se 

 

 

 

 

 

Vi vill att du kontaktar oss!

Det gör du lättast på Facebook.com/rebellradion eller på twitter @rebellradion. Föredrar du e-post så kan du använda kontaktformuläret.

 

Skriv och ställ dina frågor eller tipsa om ett kul ämne vi kan diskutera i podden, eller skriv och säg hej och berätta om din egen Star Wars-fandom. Vi vill gärna höra din story. 

 

Du kan lyssna på Rebellradion på alla tänkbara plattformar!

Prenumerera via Itunes!

Lyssna på Rebellradion på Soundcloud!

Skaffa Soundcloud-appen till mobiler och surfplattor!

RSS-länk.

Avsnitten finns också tillgängliga i arkivet här på StarWars.se.

Här ovanför finns ju dessutom de senaste avsnitten direkt tillgängliga att spela i din browser. Lätt som en plätt.

 

Prenumerera på podcasten!

Du kan prenumerera på Rebellradion via Itunes, på så vis missar du aldrig ett avsnitt. Eller så kan du via Soundcloud kan ladda ned eller streama till din dator eller mobil. Om du laddar ner appen till Android eller Iphone blir det ännu smidigare. Eller om du föredrar en annan RSS lösning så klicka på RSS-länken helt enkelt!

 

Spread the word!

Glöm inte att du, oavsett om du hämtar podden via Itunes eller ej kan hjälpa oss genom att ge oss femstjärniga omdömen och reccensioner på Itunes. Och dela oss mer än gärna på sociala medier, på så sätt hjälper du fler Star Wars-fans att hitta oss! 

Vi är fans, precis som du. Tack för att du lyssnar! Vi hörs!