Rebellradion - #84 - Februari 2018

Som vi väntat på trailern till Solo - A Star Wars Story! Och nu när den är här, hur känns den då? Vi går igenom den klipp för klipp.

Du hittar bilderna vi pratar på Rebellradions Facebooksida, klicka på den här länken - SOLO - A Star Wars Story - Klipp för klipp.

Men innan vi dyker in i nästa film ska vi ta en titt på boken The Art of The Last Jedi, en bok som innehåller mer än bara konceptbilder. Kul att ni hänger med! Välkomna!

Bilder från boken hittar du här, klicka på den här länken - The Art Of Star Wars The Last Jedi

 

Välkommen till Rebellradion - Star Wars podcast i sammarbete med StarWars.se

Rebellradion är Sveriges största Star Wars-podcast. Vi pratar om allt som har med Star Wars att göra - filmerna, böckerna serierna, samlandet, communityt, ja, allt vad som faller oss in!

 

Vi vill att du kontaktar oss!

Det gör du lättast på Facebook.com/rebellradion eller på twitter @rebellradion. Föredrar du e-post så kan du använda kontaktformuläret.

Skriv och ställ dina frågor eller tipsa om ett kul ämne vi kan diskutera i podden, eller skriv och säg hej och berätta om din egen Star Wars-fandom. Vi vill gärna höra din story. 

  

Du kan lyssna på Rebellradion på alla tänkbara plattformar!

Prenumerera via Itunes!

Lyssna på Rebellradion på Soundcloud!

Skaffa Soundcloud-appen till mobiler och surfplattor!

RSS-länk.

Avsnitten finns också tillgängliga i arkivet här på StarWars.se.

Här ovanför finns ju dessutom de senaste avsnitten direkt tillgängliga att spela i din browser. Lätt som en plätt.

 

Prenumerera på podcasten!

Du kan prenumerera på Rebellradion via Itunes, på så vis missar du aldrig ett avsnitt. Eller så kan du via Soundcloud kan ladda ned eller streama till din dator eller mobil. Om du laddar ner appen till Android eller Iphone blir det ännu smidigare. Eller om du föredrar en annan RSS lösning så klicka på RSS-länken helt enkelt!

 

Spread the word!

Glöm inte att du, oavsett om du hämtar podden via Itunes eller ej kan hjälpa oss genom att ge oss femstjärniga omdömen och reccensioner på Itunes. Och dela oss mer än gärna på sociala medier, på så sätt hjälper du fler Star Wars-fans att hitta oss! 

Vi är fans, precis som du. Tack för att du lyssnar! Vi hörs!