Rebellradions Triviaextravaganza 2020

Det är dags för Rebellradions årliga Triviaextravaganza! Ska Fredrik kunna försvara sin titel och få sitt namn inskrivet ännu en gång för tid och evighet i vandringspriset!? Det blir svårare än någonsin eftersom vi i år är DUBBELT så många tävlande. Hur ska detta sluta? Bara Midichlorianerna vet.

Två saker att notera - vi är sex personer runt ett bord och samtalsdiciplinen började förfalla samma sekund vi började spela in och det blir inte bättre när tävlingsinstinkten slår till så det är en aning babbligt i emellanåt. Podden är kraftigt editerad eftersom den här matchen pågick i flera timmar. Vän av ordning kommer eventuellt notera att spelordningen inte alltid är logisk, men alla de viktigaste och kontroversiella ögonblicken är med. Förbered dina öron.

 

Vi vill att du kontaktar oss!

Det gör du lättast på Facebook.com/rebellradion eller på twitter @rebellradion. Föredrar du e-post så kan du använda kontaktformuläret. Skriv och ställ dina frågor eller tipsa om ett kul ämne vi kan diskutera i podden, eller skriv och säg hej och berätta om din egen Star Wars-fandom. Vi vill gärna höra din story. 

Prenumerera på podcasten!

Du kan prenumerera på Rebellradion via Itunes, på så vis missar du aldrig ett avsnitt. Eller så kan du via Spotify eller Soundcloud ladda ned eller streama till din dator eller mobil. Om du laddar ner appen till Android eller Iphone blir det ännu smidigare. Eller om du föredrar en annan RSS lösning så klicka på RSS-länken helt enkelt!

Du kan lyssna på Rebellradion på alla tänkbara plattformar!

Prenumerera via Itunes!

Lyssna via Spotify!

Glöm inte att du, oavsett om du hämtar podden via Itunes eller ej, kan hjälpa oss genom att ge oss femstjärniga omdömen och recensioner på Itunes. Och dela oss mer än gärna på sociala medier, på så sätt hjälper du fler Star Wars-fans att hitta oss! 

Vi är fans, precis som du. Tack för att du lyssnar! Vi hörs!