Rogue One: A Star Wars Story - Del 3

Tredje och sista delen av vår titt på Rogue One. Slaget över Scarif brakar lös och det här krigsdramat får ett otroligt häftigt och unikt slut. Att vi gillar det här är ingen hemlighet, men vem blir våra Most Valuble Extras? Lyssna får ni höra, hjärtligt välkomna till Rebellradion!


Här är några länkar till saker vi refererar till i podden -

Se gärna filmen innan du lyssnar och hör gärna av dig till oss med dina reflektioner! 

Vi vill att du kontaktar oss!

Det gör du lättast på Facebook.com/rebellradion eller på twitter @rebellradion. Föredrar du e-post så kan du använda kontaktformuläret. Skriv och ställ dina frågor eller tipsa om ett kul ämne vi kan diskutera i podden, eller skriv och säg hej och berätta om din egen Star Wars-fandom. Vi vill gärna höra din story. 

Prenumerera på podcasten!

Du kan prenumerera på Rebellradion via Itunes, på så vis missar du aldrig ett avsnitt. Eller så kan du via Spotify eller Soundcloud ladda ned eller streama till din dator eller mobil. Om du laddar ner appen till Android eller Iphone blir det ännu smidigare. Eller om du föredrar en annan RSS lösning så klicka på RSS-länken helt enkelt!

Du kan lyssna på Rebellradion på alla tänkbara plattformar!

Prenumerera via Itunes!

Lyssna via Spotify!

Glöm inte att du, oavsett om du hämtar podden via Itunes eller ej, kan hjälpa oss genom att ge oss femstjärniga omdömen och recensioner på Itunes. Och dela oss mer än gärna på sociala medier, på så sätt hjälper du fler Star Wars-fans att hitta oss! 

Vi är fans, precis som du. Tack för att du lyssnar! Vi hörs!