Sammanfattning

På planeten Lothal går Garazeb Orrelios i en gränd samtidigt som han pratar med Kanan Jarrus. Han tror felaktigt att han är på deras förutbestämda mötesplats. Han upptäcker två stormsoldater som förhör en fruktförsäljare. Stormsoldaterna sparkar omkull försäljarens astromekdroid. Försäljaren erbjuder dem pengar. Stormsoldaterna tolkar det som en muta och förbereder sig för att gripa försäljaren när de blir nedslagna av Zeb. Några andra stormsoldater upptäcker honom och vad han gjort.

Han flyr genom gränderna och hamnar vid ett landat TIE-jaktskepp. Han slår ner piloten samtidigt som stormsoldaterna öppnar eld. De förlorar siktet på Zeb som hoppar upp på TIE-jaktskeppet och sedan ned på en av stormsoldaterna. Han ger sig sedan handgripligen på soldaterna.

Piloten vaknar till, riktar ett gevär mot Zeb och kallar på förstärkning. Zeb överlistar piloten och slår ut honom samtidigt som fler soldater anländer. Skjutandet resulterar i att det går hål i TIE-jaktskeppets bränsletank. Skeppet exploderar.

Zeb överlever explosionen och går därifrån oskadd. Försäljaren erbjuder Zeb betalning för vad han gjort, men han nöjer sig med att ta en frukt från försäljarens korg. Fler stormtrupper anländer och Zeb gör sig klar för ytterligare ett slagsmål.

 

Avsnittsinformation

Titel:
Insyltad

Originaltitel:
Entanglement

TV-premiär: 
25 augusti 2014 (USA)
20 september 2014 (Sverige)

Avsnittsnummer:
Kortfilm 3

Produktionsnummer:
101C

Produktionsbolag:
Lucasfilm

 

Produktionsteam

Regi
Justin Ridge

Manus
Henry Gilroy och Simon Kinberg

 

Medverkande

Zeb Orrelios
Steve Blum

Kanan Jarrus
Freddie Prinze Jr.

 

Medverkande (svensk dubbning)

Zeb Orrelios
Björn Bengtsson

Kanan Jarrus
Joakim Nätterqvist